UNOHTUIKO KIRJAUTUMISTIEDOT?

LUO ASIAKASTILI

Jotkut oppi lukemal, jotkut oppi muitte virheist.
Jonku on pakko iha itte kusta sähköpaimenesse

KATISKA

on parempi vaihtoehto

Koiratiedon ja -taidon rautalankahässäkkä sekä
koirien osaamisen verkkokouluttaja

 

1000+

artikkelia maan suurimmassa ja suosituimmassa

Katiska on koirataidon ja -tiedon tietovarasto. Artikkeleihin on koottu yleistä tietoa koiran terveydestä, tapaturmista ja hoidosta, mutta pääpaino on koirien ruokinnassa sekä ravitsemuksesta.

Selaa luokkia tai käytä hakua - ole hyvä, Katiskan sisältö on saatavillasi.

Onko sinulla aikaa tuhlattavaksi, sillä pyörän keksiminen uudestaan on vähintään hölmöä. Joku on jo pissannut sähköpaimeneen, polttanut sormensa tai känsöittänyt kantapäänsä – älä hakkaa päätäsi seinään, vaan hyödynnä muiden kokemuksia ja tietoa.

Uusimmat

Lue lisää +07 lokakuun 2018 | Jakke Lehtonen | Kaffepaussin aika, 7802895446

678-568-0116

Luiden syöttämistä koiralle pidetään jopa vaarallisena. Kypsät luut, varsinkin kanan ja broilerin, ovat jopa tappavia. Onneksi näin ei kuitenkaan ole.
Lue lisää +06 lokakuun 2018 | Jakke Lehtonen | 3257030122

210-517-1619

Tekee koirien kanssa mitä tahansa, niin aina on oltava hallussa kolme asiaa. Mitä tekee, mitkä ovat vaatimukset ja tekemisen osaaminen. Koira hankitaan määrättyyn tarkoitukseen ja perusteet on osattava.
rhizomorph16 elokuun 2018 | Jakke Lehtonen | (717) 954-9334

479-452-8578

Ehdotus uudeksi eläinsuojelulaiksi on menossa Eduskuntaan. Ongelmallinen vaatimus jatkuvalle vedelle on mukana, mutta nyt kiinnostaa ehdotus kansallisen ja pakollisen koirarekisterin tekemisestä.

Meiltä saat apua koiran raakaruokinnan suunnitteluun tai allergioiden ja hiivaoireiden tukihoidossa. Jos harrastat koirasi kanssa, vaikkapa agilityä, niin Sumppu neuvoo lisäravinteissa, palauttamisessa ja lihashuollossa. Tutustu online-luentotarjontaamme sekä e-kirjoihin.

Sumppu on koira-alan kouluttaja ja luennoitsija. Me opetamme ihmisille heidän koiraansa, miten hoitaa ja käsitellä sitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sumpun syvintä osaamisalaa ovat ruokinta, terveys ja liikkuminen.

Suomen suurin ja suosituin koira-alan online-kouluttaja

Oletko uusi Katiskassa

Etkö tiedä mitä ja mikä Katiska on tai mitä voimme tarjota sinulle? Tutustu tarkemmin!

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE

YLÖS

Nyt luennot yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla: ota yksi, katso kaikki! 9498129185

});